Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Paște Galantom ~ 2024

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
2,461 RON
Sumă:
12
Donații:

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor de Paște, îți dorești să susțineți împreună o cauză socială. Fă-ți pagină de Iepuraș Galantom pe dar.galantom.ro!

 

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă.

Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al sărbătorilor pascale: TRIUMFUL BINELUI, AL GENEROZITĂȚII ASUPRA RĂULUI.

Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a ajuta pe cineva.

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor că, în locul cadourilor de Paște, îți dorești să susțineți împreună o cauză socială.

În felul acesta dăruiești unei cauze dragi ție și îi scutește pe cei dragi de goana obositoare prin magazine sau pe internet, după cadouri :). Așa poate veți avea și mai mult timp de petrecut împreună de Paște.

Îți dorim sărbători frumoase, pline de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența.

Mai multe pe dar.galantom.ro.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Restaurarea troitei din Fantanele @ Paște Galantom ~ 2024
De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să

Pagini fundraising

Salvează o bucată din istorie! Donează pentru restaurarea troiței de la Pârâul Macrii!

Salvează o bucată din istorie! Donează pentru restaurarea troiței de la Pârâul Macrii din Fântânele - Cacova Sibiului!Un grup de voluntari dedicati și...

12.305% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation