Clubul Voltin, înființat ca structură distinctă în cadrul ANMRF Brăila din martie 2003, este dedicat proiectelor și acțiunilor pentru tineri, axate pe: educație nonformală, sesiuni de instruire, ateliere de lucru și voluntariat.
Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.
Creșterea calității educației în România reprezintă una dintre prioritățile AMT care prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților și cadrelor didactice își propune să aducă schimbarea atât de necesară în domeniul educației.
Ne dedicăm îmbunătățirii șanselor la viață și sănătății nou-născuților grav bolnavi. Încă de la înființare, colaborăm strâns cu spitale, profesioniști din domeniul medical și comunitate pentru a oferi soluții care aduc speranță și sprijin vital secțiilor de terapie intensivă neonatală din întreaga țară.
Misiunea Agent Green este conservarea biodiversității unice a României, prin păstrarea intactă a celor mai valoroase bogății naturale, ultimele suprafețe vaste de salbaticie din Europa: oamenii tratează natura cu empatie și respect, coexistă în pace cu toate formele de viață și păstrează un mediu bogat și curat pentru generațiile viitoare.
Înființată în 1990, ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie și oferă sprijin în mod necondiţionat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor.
Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.
Acoperirea costurilor cu terapiile zilnice, pe care le face Nicholas: terapie Aba, logopedie, terapie senzoriala, kinetoterapie.
Asociatia ANFAR D.S. a luat fiinta la inceputul anului 2014, avand ca scop principal initierea, realizarea si coordonarea de actiuni, activitati si proiecte pentru identificarea si ajutarea persoanelor aflate in dificultate, a persoanelor cu dizabilitati, femeilor aflate in dificultate sau dezavantajate social; promovarea valorilor civice a femeilor, copiilor si a tinerei generatii; promovarea egalitatii de sanse si tratament intre femei si barbati cu privire la drepturile si responsabilitatile acestora.
Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati - APCA Galati este cel mai mare ONG din Galati axat strict pe problematica autismului la copii.
Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității, păcii și bunăstării, fără discriminare. Într-o lume a celor suferinzi, afectați, singuratici și pierduți – noi aducem eliberare, transformare, speranță și dragoste.
Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Săpitalizați - ARNIS a fost înfiinţată în luna august 2013 din experienţa personală a Corinei Croitoru, părinte de copii gemeni şi prematuri. Asociația a funcționat sub denumirea de Asociația Unu și Unu, în perioada 2013-2021, “unu și unu” fiind metafora ce reprezintă acei copii speciali, extraordinari care au demonstrat tuturor că, deși născuți înainte de termen sau îndelung spitalizați, pot învinge limitările medicale, luptându-se pentru viața lor.
Asociatia Cataleya / Yris este un ONG sustenabil din Ramnicu Valcea si are ca scop derluarea de actiuni cu caracter educativ , filantropic , de dezvolare a comunitatilor locale .
Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul” din comuna Albeşti, judeţul Argeş, a implementat cu succes un proiect unic în România de incluziune a copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) în şcolile de masă.
Asociația „Oastea Domnului” filiala Gherla a fost înființată în anul 2004 desfășurând de-a lungul timpului programe dedicate familiilor nevoiașe, vârstnicilor vulnerabili, persoanelor private de libertate, dar și copiilor din comunitățile marginalizate din Gherla și împrejurimi.
În cadrul proiectului dedicat vârstnicilor, Adoptă un bunic, vizităm 177 de bunici din peste 19 localități din jud. Cluj (incluzând Mun. Cluj-Napoca, Gherla și Dej și satele din împrejurul Gherlei). Majoritatea dintre ei au peste 60 de ani, peste 80% dintre ei fiind văduvi, necăsătoriți sau divorțați. Marea majoritate trăiesc dintr-o pensie minimă, ajutor social sau chiar neavând nici un venit, iar cei cu venituri medii au cheltuieli mari pentru medicamente astfel încât pentru viața de zi cu zi le rămân alocați foarte puțini bani. Condițiile de locuit sunt cel puțin modeste, iar în unele cazuri sunt greu de imaginat pentru anul 2022. În plus, o parte dintre ei sunt complet singuri, nefiind căutați de familiile lor, care fie trăiesc într-o sărăcie asemănătoare, fie sunt plecați departe și nu mai țin legătura cu părinții, fie timpul nu le permite să se îngrijească de aceștia. O altă parte dintre ei locuiesc în sate mai îndepărtate de oraș, izolate, fiind rupți de evenimente unde pot socializa și împărtăși bucăți din suflet și din viața de zi cu zi. Nevoile bunicilor sunt atât de diverse și uneori atât de impovărătoare încât ne este greu să le acoperim pe toate. Suntem într-o permanent căutare de parteneri cu inima mare și cu dorință de implicare și de ajutorare a acestui segment vulnerabil din mijlocul comunităților noastre. Uneori reușim să oferim medicamente, vitamine, produse de igienă și curățenie, lemne, bani pentru plata facturilor, sobe, mici reparații în casă sau chiar să construim casele dărăpănate ale unora dintre ei de la zero.