Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Bucovina Ultra Rocks ~ 2024

 

1
Cauze:
0
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
Donații:

Bucovina Ultra Rocks este o competiție de alergare montană ce își propune să le arate alergătorilor și susținătorilor o parte magică, neatinsă a României: legendara Bucovină.

Bucovina Ultra Rocks este un eveniment in cadrul caruia se desfasoara un anumit numar de evenimente in tara deschisa, folosind marile trasee de drumetii din Rarau – Giumalau si regiunea Bucovina. Fiecare cursă se desfășoară într-o singură etapă, într-un ritm nedefinit într-un timp limită.

  • ULTRA ROCKS: în jur de 110 km lungime cu 6.610 metri diferență de înălțime, pleacă din Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită de 30 de ore. Max* 100 de alergători. 
  • 4 SUMMITS: în jur de 88 km lungime cu 5.840 metri diferență de înălțime, pleacă de la Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită 24 de ore. Max* 100 de alergători. 
  • STÂNCILE DOAMNEI : în jur de 48 km lungime cu 3.130 metri diferență de înălțime, pleacă din Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită de 12 ore. Max* 300 de alergători. 
  • ROCKY : aproximativ 33 km lungime cu 1.880 metri diferență de înălțime, pleacă din Câmpulung Moldovenesc, în semiautonomie, timp limită de 8 ore. Max* 400 de alergători. 
  • RADICAL : in jur de 21k cu 1300 metri diferenta de inaltime, pleaca din Campulung Moldovenesc, in semiautonomie, timp limita de 5 ore. Max* 300 de alergători. 
  • RUMBLE ROCK: în jur de 15k cu 800 de metri diferență de înălțime negativă, începe din zona Hotel Alpin Rarau, în semiautonomie, timp limită de 4 ore. Max* 200 de alergători. 
  • RUNC CHALLENGE: în jur de 5k lungime cu 550 de metri diferență de înălțime, pleacă din Campulung Moldovenesc în autonomie completă, timp limită 2h Max* 100 alergători.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Tabăra Incluzivă @ Bucovina Ultra Rocks ~ 2024

Bucovina Ultra Rocks este o competiție de alergare montană ce își propune să le arate alergătorilor și susținătorilor o parte magică, neatinsă a României: legendara Bucovină.

Pagini fundraising

Făuritor de Viitor @Bucovina Ultra Rocks 2024

RO: Construim prima tabără incluzivă, un proiect al Asociației Help Autism, prima tabără din România care va oferi acces complet tuturor persoanelor c...

0% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation