Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Sport și mișcare

Proiecte care promovează sportul, mișcarea, un stil de viață sănătos; Programe și cluburi sportive pentru tineri; Programe sportive pentru persoane cu dizabilități sau din categorii defavorizate; Proiecte care susțin sportivii de performanță.

Proiecte

Asociatia EOS DART
Susține un copil campion
În premiera, Asociația Eos Dart a creat, la cea de-a patra ediție a Legal Half-Marathon, propria cauza caritabilă: ”Susține un copil campion”, patronată de campionul olimpic la Gimnastică Artistica, Marius Urzică.  
Asociația Maria Holtzhauser
Loc de joaca la gradinita
Ne dorim o bucurie pentru copii din mediul rural de 1 iunie: un loc de joaca afara.
Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Sport de performanță pentru persoanele cu dizabilități
Strângem fonduri pentru a oferi sportivilor paralimpici și paradragoni echipament specific, care să îi ajute să se antreneze și să participe la competiții naționale și internaționale de caiac și barca dragon. Ajută-i să facă performanță!
TOTUL ESTE POSIBIL
MICII CAMPIONI
Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe. Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani. Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura. Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.
Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Terapie prin sport pentru persoanele vulnerabile
Strângem fonduri pentru a oferi persoanelor vulnerabile ocazia de a practica o serie de sporturi nautice relaxante, în perfectă siguranță, într-o comunitate cu valori similare. Ajută-le și tu să descopere beneficiile sportului!
ASOCIATIA FIDELITATEA 456
4560km
O echipa de maxim 10 sportivi "de week-end" vor reusi sa adune pe parcursul anului 2023 un numar de 4560 km. Banii colectati vor sustine activitatiile Asociatiei (www.fidelitatea.ro) Va multumim, Asociatia Fidelitatea 456
Asociația Club Sportiv Climb Again
Proiectul 7 Summits!
Ca și în viața cotidiană, și în sport, persoanele cu dizabilități sunt nevoite să facă față unor provocări care pot să le limiteze independența și incluziunea socială. 
TOTUL ESTE POSIBIL
ADRIAN PAPUC | Sri Chinmoy Self-Transcendence (4.989KM)
Sri Chinmoy Self-Transcendence (4.989 km, SUA), este o competiție de alergare care se desfășoară pe parcursul a 52 de zile.
Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București
Impreună spunem "Multumim!" cadrelor medicale din linia întâi
Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi. Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja?
Asociatia Montana Carpati
Refugiul Scara din Munții Făgăraș
Construim unul dintre cele mai moderne și trainice refugii montane de altitudine de la noi din țară.  
TOTUL ESTE POSIBIL
ALL STARS
Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.
Asociația Club Sportiv Caiac Smile
Spre Normalitate În Caiace Adaptate
Persoanele cu dizabilități merită să facă parte din activitățile sportive, nu doar să fie, simplii spectatori. Împreună le accesibilizăm lacurile din România și le oferim șansa la un sport adaptat. Împreună transformăm dizabilitățile în abilități!
TOTUL ESTE POSIBIL
Dincolo de limite
Cristian Iosep, ciclist de anduranță, va pedala 6000 de kilometri pe o parte din ruta Turul Franței și retur Paris-Constanța pe bicicletă.
TOTUL ESTE POSIBIL
DANIEL CINGHEA | Expediție America de Sud & Amazon
Daniel Cinghea este un explorator temerar, care și-a propus să străbată America de Sud într-o expediție de peste 20.000 de kilometri, inclusiv traversarea Amazonului.
Fundația Fara
Tabăra copiilor de la Casa Sf. Nicolae
Din păcate sunt încă mulți copii lipsiți de dragostea și îngrijirea părintească care au nevoie de ajutor și modele să reușească în viață. Fundația FARA se străduiește să construiască o lume în care copiii să aibă șanse egale indiferent de mediul de proveniență și experiența copilăriei. Toți copiii au dreptul la protecție și suport în realizarea și exercitarea deplină a drepturilor lor. Fundația FARA oferă o familie pentru cei fără prin responsabilizare și asumarea răspunderii pentru creșterea și dezvoltarea lor.
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation