Asociația Luthelo

Asociația Luthelo

Un acoperis deasupra capului

Status: Fundraising

Prin proiectul ”Un acoperis deasupra capului” vrem sa sustinem pentru inceput 10 femei si pe copiii acestora asigurandu-le trei luni de chirie si plata pentru o parte din cheltuielile de intretinere.

[ Show more ]

43,875 RON

Sumă:

12

Galantomi:

332

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Multe femei se tem sa iasa dintr-o relatie abuziva pentru ca nu au unde sa locuiasca dupa ce pleaca. Exista cateva adaposturi infiintate de ONG-uri, care au insa locuri putine si gazduiesc cu prioritate victime ale violentei fizice in pericol de moarte.

Sunt si alte categorii de femei abuzate care au nevoie de un acoperis deasupra capului, si noi vrem sa le ajutam si pe acestea. Prin proiectul ”Un acoperis deasupra capului” vrem sa sustinem pentru inceput 10 femei si pe copiii acestora asigurandu-le trei luni de chirie si plata pentru o parte din cheltuielile de intretinere.

Odata ce se vor simti in siguranta si linistite, ele pot demara procedurile juridice pentru divort, iar colaboratorii nostri le vor ajuta sa-si gaseasca de lucru si sa-si asigure un venit ca sa se descurce singure.

Chiria si intretinerea lunara pentru un apartament decent de doua camere se ridica la aproximativ 1425 de lei (mai mult in lunile de iarna). Apreciem ca un buget de 47500 de lei ne poate ajuta sa sustinem chiria si intretinerea pe trei luni pentru 10 viitoare invingatoare si copiii lor.