Asociatia Love Bihor

Asociatia Love Bihor

Proiecte Love Bihor 2020

Status: Fundraising

In 2020 ne propunem sa ne continuam activitatea si sa implicam cat mai multi copii si tineri defavorizati in activitatile desfasurate. Astfel va prezentam principalele 3 proiecte ale noastre.

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

1. Proiectul Făuritorii de zâmbete va continua pentru 50 de copii şi tineri cu vârsta între 7-17 ani cu risc de marginalizare socială (instituţionalizaţi, minorităţi etnice, săraci), având ca scop dezvoltrea abilităților de viață socială, dezvoltare personală și profesionlă. Împărţiţi pe două grupe din februarie până în decembrie participând la câte 10 întâlniri fiecare grup în cadrul cărora vom organiza atât activităţi recreative, distractive, creative cât şi activităţi specifice de autocunoaştere şi dezvoltare personal.
2. Punte spre integrare va continua printr-un număr mai mare de activități pentru copii și tineri cu dizbilități, ne propunem să organizăm de trei ori pe săptămână ateliere de terpie recreativă pentru copii și tineri cu dizabilități, pe parcursul anului 2020 ne propunem să avem peste 1000 de beneficiri din toată țara.
3. Tabăra Love Bihor 2020 va avea ca beneficiari 50 de copii și tineri cu risc de marginalizare socială (instituţionalizaţi, minorităţi etnice, săraci), scopul taberei va fi deprinderea abilităților de viață independentă, însușirea unor obiceiuri de viată sănătosă (alimentație, igienă, sport), dezvoltarea abilităților de comunicare, gestionarea conflictelor și a situațiilor de bullying.