Asociatia Global Pet Savers

Asociatia Global Pet Savers

AJUTĂ-I SĂ AJUNGĂ ACASĂ

Status: Fundraising

Fii alături de noi și participă activ la strângerea de resurse pentru construcția primei platforme online de adopții și ajutor financiar pentru animalele din adăposturi.

[ Show more ]

3,120 RON

Sumă:

2

Galantomi:

36

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În România există în acest moment peste 170 de adăposturi private și de stat, potrivit datelor oficiale publicate de ANSVSA. Peste 50,000 de câini trăiesc azi după gratii în aceste adăposturi. 

Fiecare din aceste suflete are o poveste și vrea cu disperare să trăiască. Ajută-ne să le facem cunoscută povestea și să dăm fiecăruia șansa să trăiască liber,  înconjurat de iubire, într-o familie a lui. 

Pentru asta, construim prima platforma online de adopții și suport financiar pentru animalele din adăposturi. Cu ajutorul ei vom putea face mai ușor cunoscute cazurile grave, vom putea intermedia transparent adopțiile la distanță și vom crește semnificativ rata adopțiilor definitive. 

Voluntari fotografi, dresori, studenți și medici veterinari s-au alăturat deja proiectului și sunt pregătiți să ne ajute cu recensământul la nivel național, imediat ce platforma este gata.

Suma necesara pentru a finaliza modulul de adoptii al platformei GPS este 20,000lei.

Contribuie și tu la strângerea de fonduri pentru a finaliza dezvoltarea platformei și hai sa facem lucrurile să se întâmple!