SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România

Scoala este sansa lor

Status: Fundraising

In Romania, 400.000 de copii nu sunt inscrisi la scoala, au abandonat sau merg foarte rar la scoala. Dincolo de statistici, e viata. Copiii renunta la scoala sau nu merg niciodata pentru ca nu au haine, carti si rechizite, pentru ca trebuie sa aiba grija de fratii mai mici sau sa munceasca in gospodarie sau la camp. 

[ Show more ]

15,407 RON

Sumă:

31

Galantomi:

144

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In Romania, 400.000 de copii nu sunt inscrisi la scoala, au abandonat sau merg foarte rar la scoala.

Dincolo de statistici, e viata. Copiii renunta la scoala sau nu merg niciodata pentru ca nu au haine, carti si rechizite, pentru ca trebuie sa aiba grija de fratii mai mici sau sa munceasca in gospodarie sau la camp. Tot atatia renunta pentru ca sunt marginalizati, pentru ca nu sunt (sau nu au) la fel ca ceilalti, dar si pentru ca nu fac fata si nu pot invata la fel de repede.

Din pacate, saracia este principalul motiv pentru care copiii pierd sansa unei educatii potrivite. Scoala este sansa lor de a avea un viitor bun si de a iesi din cercul vicios al saraciei.

SOS Satele Copiilor actioneaza in comunitati vulnerabile din trei judete din tara – Bucuresti – Ilfov, Sibiu si Bacau. Sprijinim, cu ajutorul tau, peste 500 de copii si familiile lor. In paralel, peste 150 de copii ramasi fara sprijinul familiei cresc zi de zi in cele trei Sate SOS din Romania.

In toate familiile cu care lucram ne asiguram ca cei mici merg la scoala si ca parintii inteleg importanta educatiei. Mediem relatia cu scoala si cu ajutorul donatorilor oferim copiilor rechizite, carti si toate cele necesare. Monitorizam progresul copiilor, iar cei cu rezultate bune primesc burse scolare.

Ajuta-i pe copiii vulnerabili sa mearga la scoala!