Life Education for All

Life Education for All

Sunet pentru Sanatatea Copiilor

Status: Inchis

Asociația „Life Education for All” derulează din aprilie 2016 campania umanitara „Sunet pentru Sănătatea Copiilor!” prin care ne dorim să asigurăm tuturor copiilor bolnavi cronic din spitalele din România, accesul la meloterapie.

[ Show more ]

240 RON

Sumă:

1

Galantomi:

5

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ideea acestei campanii ne-a venit gandindu-ne ce am putea face pe termen lung pentru a usura suferinta copiilor bolnavi grav din spitale. Si am ajuns la concluzia ca a folosi meloterapia in cazul copiilor nevoiti sa stea in spital, despartiti de familiile lor, este un proiect foarte util care va ajuta generatii intregi de copii deoarece acestia vor putea asculta inainte de culcare povesti, vor putea recupera intr-o oarecare masura orele de la scoala prin intermediul cd-urilor si dvd-urilor cu continut educativ, isi vor schimba in bine starea de spirit acultand povesti sau uitandu-se la desene animate, filme pentru copii,  sau vor putea pur si simplu sa asculte muzica terapeutica trecandu-le, mai repede si mai putin urat, timpul.

Urmatorul spital pe care ne dorim sa-l dotam este Spitalul Judetean Tulcea iar costurile estimate sunt de 15.000 de lei. Daca doresti sa fi si tu un "donator de suflet" o poti face donand ziua de nastere, participarea la un eveniment sportiv, o pasiune de-a ta (cataratul pe munte, alergatul la maratoane, gatitul) sau o provocare gen Bucket Ice pe care s-o listezi pt proiect pe Galaom si sa-ti indemni prietenii sa doneze.

 

Multumim!