Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagicTICKET 2019-2022

Status: Finantat

Prin MagicTICKET, un proiect al Asociației Magic, copiii bolnavi de cancer
primesc gratuit o vacanță pentru a se reconecta cu familiile lor după lungile perioade de tratament.

[ Show more ]

15,404 RON

Sumă:

17

Galantomi:

125

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

MagicTICKET este mai mult decât o simplă vacanță - își propune să ofere timp de calitate familiilor copiilor bolnavi de cancer. Pentru câteva zile, familiile afectate au șansa de a evada din realitatea dureroasă a luptei cu boala și posibilitatea de a fi din nou împreună, într-un mediu relaxat, în care să învețe să trăiască bucuria.

Cancerul este o boală care îngenunchează întreaga familie atât din punct de vedere psihologic, cât și financiar. Apar tratamente lungi și costisitoare, decizii greu de luat, transport departe de casă, separarea copilului diagnosticat de unul dintre părinți, de frați/surori si prieteni. Nu de puține ori relațiile dintre membrii familiei suferă de pe urma îmbolnăvirii copilului. Timpul petrecut cu familia, în afara spațiului asociat cu boala, este esențial atât pentru copil, cât și pentru părinții și frații acestuia.

Echipa Magic și-a propus să aducă bucurie nu doar copiilor care trec pragul taberelor special concepute pentru copiii bolnavi de cancer, ci întregii familii a unora dintre ei.

*6000 de lei este suma medie pentru o familie formată din 4 membri, pentru o săptămână de vacanță în România, în care toate cheltuielile sunt acoperite conform nevoilor specifice (transport, mese în regim special, excursii și bilete de acces).

Știi un hotel, restaurant, parc de aventuri sau orice alt loc în care copiii și familiile lor s-ar simți bine și ar putea să îşi regăsească zâmbetul? Lasă-ne un mesaj cu ideea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp!

https://asociatiamagic.ro/magicticket/

Toate proiectele Asociatiei Magic se gasesc pe https://asociatiamagic.ro/ .