Asociația P.A.V.E.L.

Asociația P.A.V.E.L.

Ajută-l pe Dragoș să treacă linia de sosire în lupta pentru viață!

Status: Inchis

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

[ Show more ]

16,470 RON

Sumă:

2

Galantomi:

106

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 8 ani, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital de la vârsta de 3 ani. Diagnosticul grav (meduloblastom de fosa craniana posterioara, adică hidrocefalie internă) a făcut ca el să sufere deja 2 operații craniene până acum, urmând și tratamente cu citostatice și radioterapie (la Institutul Oncologic Fundeni și în Debrețin, Ungaria).

Numeroasele intervenții medicale au făcut ca Dragoș să aibă grave dificultăți motorii și de comunicare. Cu alte cuvinte, abilitățile lui de a vorbi și a se mișca sunt în prezent grav afectate și are maximă nevoie de recuperare, fără aceasta, toate intervențiile de până în prezent fiind sacrificii inutile. Din păcate, toate fondurile familiei necesare pentru a continua tratamentul lui Dragoș s-au epuizat și au nevoie urgentă de susținerea noastră, a celor care avem o situație mai bună.

Dragoș are nevoie de tine pentru a se bucura în sfârșit de copilărie, ca orice băiat de vârsta lui.

Ajută-l pe Dragoș să înceapă să fie copil! Ajută-l să învețe ce înseamnă joaca, bucuria, ce înseamnă să mergi, să te ridici, să pășești spre brațele deschise ale celor dragi și să poți spune cu vocea ta un mulțumesc și un te iubesc!

***

Campania „Dragoș câștigă maratonul împotriva cancerului!” face parte din seria de acțiuni umanitare inițiată de CA ÎN CER, comunitatea binelui care îi pune împreună cei care au nevoie de ajutor cu cei care pot oferi sprijin.