Asociatia Love2share

Asociatia Love2share

Mână de la Mână! Ediția a IX-a

Status: Fundraising

“Orice facem are un efect – chiar și un simplu gest… și cu toate că s-ar putea să pară insignifiant, când îl înmulțim cu miliardele de oameni care s-ar putea să facă același lucru, putem obține un impact enorm.”

O minte luminată spunea: “uneori mi se pare că toate problemele lumii sunt uriașe… Totuși, cine creează aceste probleme? Omenirea este doar o sumă de indivizi, astfel că schimbarea trebuie să vină de la fiecare dintre noi. Și eu sunt una din cele șapte miliarde de ființe umane, de aceea am, deopotrivă, responsabilitatea morală și șansa de a aduce o contribuție, care începe la nivelul mental cu mai puține emoții distructive – și cu mai multe constructive.”

Uniți pentru ceea ce contează, având o direcție pozitivă, gândind la scară largă și acționând în perspectivă, nu doar pentru acum și aici, vocea colectivă va face diferența. Vă invităm alături de noi, pentru ca ÎMPREUNĂ să-i învațam și pe ceilalți să pescuiască: “Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața”.

[ Show more ]
100% Complete

3,037 RON

Sumă:

4

Galantomi:

21

Donații:

3,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dragi prieteni,

Proiectul caritabil, ”Mână de la Mână”, ajunge anul acesta la a IX-a ediție și continuă să aducă zâmbete pe fețele copilașilor din familii nevoiașe amintind că Paștele vine pentru noi toți. Vom sărbători Învierea Domnului nostru Iisus Hristos care s-a jertfit pentru păcatele noastre și în drumul nostru spre lumină, pace, bucurie și iubire, vom dărui toate acestea și celor care trec printr-o perioadă mai grea a vieții lor. 

Vom aduna la sediul Love2share alimente pentru masa de Paște (și nu numai) pe care le vom distribui către familiile cărora le acordăm sprijinul nostru. Cei care doriți, puteți dona bani în acest scop, aici pe Galantom sau în contul nostru ING.

Haideți alături de noi, uniți pentru cauza în care credem și lumea va deveni și mai minunată!

#solidaritate #umanitate #iubire #copilărie

Ajutați-ne să ajutăm! Oferiți iubire!

Copiii sunt întotdeauna gata pentru o minune. Olga Muravyova

Love2share vă mulțumește pentru sprijin și vă dorește multă Sănătate!