Fundația Comunitară Vâlcea

Fundația Comunitară Vâlcea

Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu

Status: Finantat

Gabriel Voicu are la 18 ani o carieră sportivă de elită. Elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea, profil sportiv, îşi cultivă pasiunea pentru atletism de la vârsta de 10 ani. 

Are în palmares numeroase premii naționale și internaționale și se pregătește pentru Valcea Forest Run pe 5 octombrie 2019.

[ Show more ]

2,300 RON

Sumă:

1

Galantomi:

14

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Puternic, hotărât, curajos, modest, Gabriel Voicu munceşte din tot sufletul pentru fiecare pas, pentru fiecare cursă de alergare, pentru fiecare medalie. Face parte dintr-o familie modestă și mai are o soră care îi împărtășește pasiunea, fiind deja studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea de Vest Timişoara, specializarea handbal.  

Gabriel este antrenat de doamna profesor antrenor Marinela Mirea, este legitimat la CSM Bucuresti şi este susținut de Comitetul Olimpic Sportiv Roman pentru concursuri, în limitele fondurilor existente şi a legislaţiei în vigoare.   

Pentru a-i susține eforturile și a prelua o parte din presiunea financiară existentă asupra familiei, Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară are intenția de a-i oferi lui Gabriel o bursă lunară. Banii vor fi folosiți pentru echipament, alimentație corespunzătoare, deplasări și orice altceva îi este necesar.  

Gabriel își dorește să reprezinte România și să urce tot mai des pe podiumul campionilor mondiali și olimpici. Haideți să îl ajutăm împreună!   

*** Sumar al palmaresului sportiv:   

Csm bucuresti la club in loc de galati

2016 - dublu campion naţional la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori din România, Bucuresti locul întâi, medalia de aur, la probele de 400 m şi de 800 m;  

2017 - locul cinci la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori, organizat la Piteşti, proba de 800 m; 

2017- medalia de argint în proba de 800 de metri de la Festivalul Olimpic al Tineretului European desfășurat la Gyor, în Ungaria;

2017 – locul nouă la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori, organizat în Nairobi, Kenia.  

2018 – locul întâi, medalia de aur la Campionatul Naţional de Juniori Bucureşti, la proba de 800 m

2018 - locul întâi, medalia de aur la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori, Istanbul, Turcia.   

2019 -  Locul 2 la Campionatele Internationale ale Romaniei, a fost intrecut doar de un Italian. Competitie internationala pe baza de invitatie.

2019 - Campion balcanic de juniori 1 

Pe 5 octombrie, Gabriel Voicu vine sa alerge si el alaturi de noi la Valcea Forest Run 2019.