Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

Putem Schimba Destine

Status: Inchis

Aceasta campanie a aparut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine un aparat vechi de peste 30 ani.

[ Show more ]

1,250 RON

Sumă:

1

Galantomi:

8

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Aceasta campanie a apartut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic, mobil si cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine in prezent un aparat cu o vechime de peste 30 ani si care ori intarzie depistarea diverselor afectiuni, ori pur si simplu nu le detecteaza.
De acest aparat beneficiaza toti cei peste 2.000 de copii care ajung anual in Spitalul din Craiova.

In urma consultarilor cu medicii specializati in pediatrie si a produselor existente in piata, s-a concluzionat necesitatea achizitionarii unui Echipament - Aparat Radiologic mobil la patul pacientului Polymobil Plus, producator Seimens Gmbh.

Valoarea de achizitie a echipamentului este de 29.750 EURO cu tot cu TVA (cel mai mic pret al aparatului, in urma unei cereri de oferta inaintata catre societatile care comercializeaza astfel de echipamente).

În acest sens,  A.C.C.E.S. Oltenia a organizat Cocktail-ul caritabil “PUTEM SCHIMBA DESTINE” iar suma stransa pana in momentul de fata este de 26.262 LEI, echivalentul a aproximativ 5.836 EURO.

Mai multe despre proiect poti afla aici.