Asociatia Judeteana de Gimnastica Arad

Asociatia Judeteana de Gimnastica Arad

Echipamente sportive pentru Asociatia Judeteana de Gimnastica Arad

Status: Fundraising

Pe langa daruirea, implicarea , ambitia si munca noastra si a antrenorilor nostri, avem nevoie si de sustinere financiara pentru a putea beneficia de aparatele, echipamentul si dotarile necesare practicarii acestui sport minunat.

[ Show more ]

3,573 RON

Sumă:

1

Galantomi:

40

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cine suntem noi?  

Noi suntem acele fetite care la 4 ani ,cand au pasit pentru prima data in sala de gimnastica  s-au indragostit iremediabil de acest sport si de gratia si atitudinea fetelor care il practicau.  

Suntem cele care au ales de buna voie sa inlocuiasca creioanele colorate, lego, papusile si jocurile pe calculator cu sariturile si exercitiile la barna,sol, sau paralele.  

Desi suntem diferite, am ajuns sa fim o familie unita de visurile noastre si pasiunea noastra pentru gimnastica !  

Toate ne dorim sa calcam pe urmele Nadiei, Catalinei sau Andreei Raducan si de aceea ne antrenam minim 4-5 ore zilnic, sperand ca vom castiga cat mai multe medalii si ca intr-o zi vom putea reda gimnasticii romanesti locul pe care aceasta il merita in lume, adica locul 1.  

Avem mari sperante ca acest lucru va fi  posibil , deoarece ne bazam pe experienta de peste 15 ani a antrenorilor nostri Carina Franiov si Ciprian Hegyi si avem deja exemplul colegelor noastre mai mari, Olivia Campian si Iulia Berar care fac parte din lotul national al Romaniei si care au reprezentat deja tara noastra in Campionatele Europene.  

De la infiintarea asociatiei,gimnastica artistica din Arad a stans peste 30 medalii la concursurile nationale.  

Insa, pe langa daruirea, implicarea , ambitia si munca noastra si a antrenorilor nostri, avem nevoie si de sustinere financiara pentru a putea beneficia de aparatele, echipamentul si dotarile necesare practicarii acestui sport minunat.  

Echipamentele pentru care strângem fonduri și  pe care dorim sa le achiziționam sunt:   - 8 buc. palmiere necesare pentru paralele - 220 lei bucata - pudra de magneziu 1000 lei (10 pachete)  - 2 saltele mici pe perna aer - 2000 lei bucata - partie airtrack pentru sarituri - 9000 lei   Suma totala pentru a putea achizitiona aceste echipamente este de 15.760. 

Noi suntem cu voi!
Voi sunteti cu noi?