Fight for Life Charity

Fight for Life Charity

Casuta Violetei

Status: Finantat

Violeta Vinogradof se lupta cu doua boli cumplite: cancerul de col uterin, care o macina zilnic, si autismul baietelului ei de 12 ani.

[ Show more ]

2,555 RON

Sumă:

1

Galantomi:

20

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Violeta Vinogradof se lupta cu doua boli cumplite: cancerul de col uterin, care o macina zilnic, si autismul baietelului ei de 12 ani.

Are trei copii pe care-i creste singura: Ovidiu, de 12 ani, bolnav de autism, si Georgian si Florin, de 17 si 18 ani. Sot nu are. Nici parinti. E orfana de la patru ani. Mama ei a murit tot de cancer de col uterin. Nu are pe nimeni, in afara de cei trei copii si cele doua boli cumplite cu care se lupta zilnic: autismul lui Ovidiu si cancerul ei....

Locuieste intr-o locuinta improvizata, inchiriata, un fost magazin din satul Urseiu, Dambovita, unde sta cu cei trei baieti. Are si ea o casuta, mostenita de la bunica ei. Dar casa este atat de veche, incat peretii s-au crapat din cauza vechimii si a alunecarilor de teren si trebuie demolata.

Ne-am oferit sa-i platim chiria. Cu greu a acceptat, in ciuda faptului ca venitul familiei consta doar in pensia ei de insotitor a copilului. "Sunt oameni si mai amarati ca noi. Poate ei au mai multa nevoie", ne-a zis.
In prezent face cure de citostatice si de radioterapie la Fundeni. Vine pe fuga la Bucuresti, sa nu cumva sa-l lase pe Ovidiu prea mult fara ea. Si cum bani nu are, nici la spital nu se inghesuie doctorii sa-i dea prea multa atentie. Spera din rasputeri sa invinga cancerul, sa poata sa-si creasca baietii.

Impreuna o putem ajuta. Haideti sa facem cu totii o minune, sa reusim sa-i platim tratamentele si sa-i reconstruim casuta. Ne-am sfatuit cu cativa constructori, care ne-au spus ca preturile materialelor pentru o casuta cu doua camere si o bucatarie nu ar trebui sa depaseasca 3.000 de euro. Pana acum am reusit sa strangem pentru casuta Violetei 800 de lei. De asemenea, o doamna ne-a promis ca ne va dona ceva caramida si tigla, ramase de la o casa demolata.

Cei care doresc sa o ajute pe Violeta si vor mai multe detalii, pot suna la 0740237968

Povestea completa a Violetei o puteti citi aici http://www.fightforlife.ro/casuta-violetei.php

Va multumim din suflet!

#casutavioletei #viatapentruvioleta