Asociația Bunul Samaritean

Asociația Bunul Samaritean

Alaturi de soții Ciobanu si cei 5 copii ai lor

Status: Inchis

Ciobanu Rebeca şi soţul  Marius în vârstă de 27 şi 28 de ani au trecut printr-o situaţie greu de imaginat, cu atât mai puţin de trăit.

[ Show more ]

1,225 RON

Sumă:

1

Galantomi:

6

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ciobanu Rebeca şi soţul  Marius în vârstă de 27 şi 28 de ani au trecut printr-o situaţie greu de imaginat, cu atât mai puţin de trăit. Familia Ciobanu are 5 copii: cea mai mică fetiţă de 1 an, gemeni în vârstă de 2 ani, un băiat de 3 ani şi o fetiţă de 4 ani.

Pe 4 aprilie 2015, Rebeca, însărcinată în luna a 4-a, a căzut de la geamul garsonierei în care locuiau cu chirie şi a rămas cu mai multe fracturi la piciore, mâini, coloană, fiind imobilizată la pat timp de 7 luni şi suferind mai multe  operaţii de refacere.

În momentul de faţă familia cu cei 5 copii şi mama care merge doar cu ajutorul unui cadru locuiesc împreună cu părinţii Rebecăi şi ceilalţi 6 fraţi.

Asociația Bunul Samaritean și asociația Habitat pentru Umanitate în Rădăuți și-au dat mâna în folosul Rebecai, lui Marius și cei 5 copii ai lor. Cele doua organizații parteneriază pentru a constui o locuință simpla și decenta pentru familia unde copii lor ar putea crește armonios. În momentul de faţă tot ce îşi doresc copii este ca mama lor să-și revina din accidentul avut și să aibe o locuinţă pe care să o numească “acasă”.