Fight for Life Charity

Fight for Life Charity

Salveaz-o pe Andreea

Status: Finantat

Andreea are sapte ani si este din Adamclisi, judetul Constanta. A invins leucemia, dar a ramas cu grave probleme neurologice. Acum nu poate vedea si nici sa vorbeasca. Speranta ei sta intr-un tratament revolutionar, biologic, de detoxifiere a organismului si in sedinte zilnice de kinetoterapie, care depaseste o mie de euro. Totoata, Andreea este programata la Spitalul Meyer, din Florenta, Italia, unde va fi examinata de unul dintre cei mai buni profesiori neurologi.

 

 

[ Show more ]

2,415 RON

Sumă:

1

Galantomi:

38

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pe Andreea Stafie o stim de pe Facebook. In urma cu mai bine de un an am vazut un filmulet cu ea, in care aparea o fetita minunata bolnava de leucemie, care la ultima cura de citostatice a facut atac cerebral si a intrat in coma. De atunci copilul destept, amuzant si plin de viata s-a transformat intr-o leguma.

Cand s-a trezit din coma nu mai stia sa vorbeasca, sa mearga si era oarba. Au urmat sute de crize de epilepsie si nopti nedormite. La Andreea am vazut pentru prima data cum arata o criza de epilepsie. Cade pur si simplu, face spume la gura si i se inclesteaza tot corpul…Medicii din Romania nu-i mai dau nicio sansa, insa profesorul neurolog, Genitori, de la Spitalul Meyer din Florenta, Italia, a vazut analizele Andreei si a programat-o la un consult. La prima vedere a analizelor, profesorul Genitori spune ca Andreea are mari sanse de recuperare. Pentru deplasarea in Italia, parintii Andreei, oameni extrem de modesti, au nevoie de cel putin o mie de euro, bani absolut imposibil de strans pentru ei. Cheltuielile cu spitalizarea Andreei de pana acum, i-au coplesit, pur si simplu.

De asemenea, Andreei i s-a recomandat si un tratament biologic, de detoxifiere a organismului sau intoxicat de atatea medicamente. Pretul tratamentului este de 5.000 de lei, mult peste puterile financiare ale parintilor sai. Haideti sa o ajutam cu totii!

UPDATE: Andreea a ajuns in Italia. Profesorul Genitori afirma ca are sanse in proportie de 80% sa redevina un copil normal, cu conditia sa aiba un regim alimentar foarte sanatos si sa faca sedinte zilnice de kinetoterapie.