Asociația Acțiune pentru Tineri

Asociația Acțiune pentru Tineri

Misiunea noastră

Ne propunem să sprijinim copii și tineri, oferindu-le acces la resurse și oportunități care să le permită să-și dezvolte abilitățile și aptitudinile. Ne străduim să oferim asistență și sprijin material, financiar și medical copiilor și tinerilor și să promovăm solidaritatea și implicarea socială prin organizarea de evenimente și activități care să aducă o schimbare pozitivă.

Dezvoltarea copiilor și tinerilor depinde în mod incontestabil de comunitățile cu care interacționează, fie că vorbim despre familie, școală sau altă organizație. Este de datoria noastră să îi sprijinim pentru a-și împlini potențialul și pentru a avea un sens pozitiv în viață, pentru ca mai târziu, aceștia să poată modela la rândul lor, comunitățile.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Acțiune pentru Tineri
Burse pentru copiii care practică sport de performanță
Susținem tinerii sportivi de performanță care au obținut la școală rezultate bune și foarte bune, al căror parcurs depinde în mod incontestabil de modul în care ne implicăm.  

Evenimente fundraising

Burse pentru copiii care practică sport de performanță @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1