Asociația Autism Center

Asociația Autism Center

Misiunea noastră

AUTISM CENTER are ca obiectiv principal asigurarea accesului copiilor și tinerilor cu dizabilități complexe de învățare, la servicii de specialitate care să contribuie atât la îmbunătățirea calității și stilului de viață al acestora, cât și al familiilor lor. Diferența dintre AUTISM CENTER și restul centrelor de autism cunoscute de noi o va face, în primul rând, construcția specifică și adaptată nevoilor persoanelor cu autism.

La centrul nostru vrem să creăm o lume unde copiii si tinerii cu autism sa se simtă iubiți, înțeleși și ajutați să trăiască fiecare zi cu însemnătate și bucurie și să se simtă parte dintr-o comunitate care îi respectă și îi prețuiește. De aceea, valorile pe care ne vom clădi activitatea de zi cu zi sunt:

 1. Dragostea - Lucrăm împreună cu grijă, blândețe și empatie;

 2. Colaborarea - Lucrăm împreună și ne respectăm opiniile;

 3. Contribuția - Iubim ceea ce facem și nu pierdem din vedere obiectivul nostru și 

     diferența pe care o facem în viața oamenilor;

 4. Promotorii schimbării - Căutăm permanent metode prin care putem îmunătății

     calitatea serviciilor noastre.

Credem cu tărie că, punând aceste valori la baza activității noastre, vom reuși să îndeplinim cu succes obiectivul principal al AUTISM CENTER.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Autism Center
Participă la construcția AUTISM CENTER
AUTISM CENTER este primul centru din România care va beneficia de o clădire gândită, proiectată și construită pentru nevoile speciale ale persoanelor cu autism.

Evenimente fundraising

Participă la construcția AUTISM CENTER @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie. Cel...

100% Complete
Vezi toate paginile1