Fundația Inocenți Bistrița

Fundația Inocenți Bistrița

Misiunea noastră

Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief este o organizație non-profit care sprijină copiii să își atingă potențialul maxim. Suntem alături de copii, tineri și familiile acestora prin programe structurate conduse de specialiști în domeniu pentru a preveni și ameliora situații de risc. 

Ne desfășurăm activitatea de mai bine de 30 de ani în România, ajutând copii din medii defavorizate să-și depășească limitele. Lucrăm în spitale, școli, case de tip familial, la domiciliul beneficiarilor sau în comunitate, oferind sprijin profesional personalizat atât copiilor, cât și familiilor acestora. Din 2018, misiunii noastre i s-a adăugat o nouă componentă, și anume prevenție și educație în sănătate mintală. 

Suntem dedicați dezvoltării profesionale și considerăm ca fiind cel mai valoros atu, echipa noastră de peste 40 de angajați, cărora li se alătură mai bine de 100 de voluntari, cu toții ajutând anual peste 2000 de copii aflați în situații de risc din Bistrița-NăsăudBucurești și Cluj-Napoca. Echipa și voluntarii noștri oferă sprijin psihologic, activități de recuperare, educație formală și non-formală, training și ajutor material, la nevoie.

[ Show more ]

Proiecte

Fundația Inocenți Bistrița
Olimpiada Inocenților pentru copiii cu dizabilități
Sute de copii cu dizabilități din Bistrița-Năsăud iau parte anual la Olimpiada Inocenților. Anul acesta va avea loc în data de 18 mai 2023. Devino GalantOm și sprijină programele dedicate copiilor cu dizabilități. 

Evenimente fundraising

Olimpiada Inocenților pentru copiii cu dizabilități @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor Inocenți

Se spune că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, așa ca am decis să îmi donez ziua de naștere pentru a sprijini programele Fundației Inocenți Bist...

35% Complete
Vezi toate paginile1