Asociatia Fabrica de Daruri

Asociatia Fabrica de Daruri

Misiunea noastră

Credem că educația din România are nevoie de sprijin din toate părțile. Unui copil care trăiește în sărăcie extremă îi este greu să se gândească la învățătură când este înfometat, când are haine neadecvate sau când doarme în frig. Împreună cu voluntari dedicați, vizităm personal casele familiilor pe care le avem în grijă pentru a oferi alimente, haine, încălțăminte, rechizite și produse de curățenie acelor copiii din familii în care sunt susținuți și încurajați să frecventeze școala sau în care chiar părinții, adesea foarte tineri, se află în situația de a continua școala sau sunt la început de drum într-un loc de muncă. 

Ajutăm lunar peste 500 de familii cu cele necesare traiului zilnic, asigurându-ne în același timp că aceste familii înțeleg cum să folosească resursele primite și oferind consiliere despre modul în care pot ajunge la o viață independentă. 

În paralel, oferim acele experiențe care aduc bucurie copiilor din familiile extrem de sărace pe care le ajutăm: le organizăm petreceri pentru zilele de naștere, le oferim mici excursii, tabere sau le împlinim anumite dorințe. Depunem zilnic toate aceste eforturi pentru ca acești copii  să fie niște adulți responsabili și educați care să fie complet integrați în societate și să aibă o viață demnă și independentă.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Fabrica de Daruri
Ai carte, ai parte! Echipam complet 1000 de ghiozdane pentru 1000 de copii in nevoie
Ne-am propus sa achizitionam 1000 de ghiozdane pe care sa le echipam complet, astfel incat 1000 de copii care provin din medii defavorizate sa poata merge la scoala. Ajuta-ne sa ajutam copiii invizibili ai Romaniei! 

Evenimente fundraising

Ai carte, ai parte! Echipam complet 1000 de ghiozdane pentru 1000 de copii in nevoie
Sunt Gina Naecsu, presedintele asociatiei Fabrica de Daruri, si sunt sigura ca si tu ai trecut prin asta: iti doreai un penar nou, la scoala, dar nu l
Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Ai carte, ai parte!

Sunt sigura ca si tu ai trecut prin asta: iti doreai un penar nou, la scoala, dar nu l-ai avut. Acum ca esti adult, poti sa schimbi viata unui copil a...

0.12% Complete
Vezi toate paginile1