Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”

Misiunea noastră

Misiunea asociaţiei o reprezintă incluziunea educaţională, socială şi profesională în grădiniţe, şcoli şi licee de masă cu finalizarea integrării pe piaţa muncii a copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale. Accesul facil la educaţie este prioritatea numărul unu, întrucât aceasta va îndrepta copiii către o viaţă normală şi independentă.

Desi este amplasată într-o zonă rurală, aceasta deserveşte un număr mare de localităţi, incluzând Curtea de Argeş, Piteşti, şi nu numai. Momentan, asociaţia are 40 de beneficiari cu vârsta cuprinsă între 1 si 22 de ani, diagnosticaţi cu autism (TSA), Asperger, sindrom Down, deficienţe neuromotorii, ADHD, tulburări caracteriale sau de limbaj. 

Centrul s-a materializat in anul 2011, din dorinţa unor oameni minunaţi de a schimba lumea pentru copiii ce suferă de autism, fiind acreditat încă din anul 2014 şi licenţiat în 2018.

Organizaţia este reprezentant zonal pe Regiunea Sud-Muntenia în cadrul proiectului naţional PACA organizat de Asociaţia Help Autism, pentru realizarea Politicilor publice alternative pentru copiii cu tulburări din spectrul autist (TSA).

[ Show more ]

Proiecte

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Fii alaturi de "Asociatia Lasa-ma sa-ti aud glasul" in Noul An!
Fonduri pentru renovarea si imbunatatirea centrului in care se desfasoara activitatea asociatiei, pentru siguranta copiilor si a terapeutilor.
Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Fii Moș Crăciun pentru copiii cu autism!
Anul acesta, sărbatorile vor fi diferite pentru beneficiarii asociației "Lasă-mă să-ți aud glasul". Acești copii, ce până nu demult duceau o viață normală, mergând la școli și gradinițe, trec printr-o perioadă in care se află din nou rupți de societate. Pentru familiile modeste, dificultățile financiare au fost agravate în contextul pandemiei actuale.
Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit.
Pentru copiii cu autism, șansa la o viață normală depinde enorm de o intervenție timpurie, realizată prin terapie specializată. Incluziunea educaţională şi socială în creşe, grădiniţe şi şcoli/licee de masă, cât şi integrarea pe piaţa muncii reprezintă misiunea asociaţiei "Lasă-mă să-ţi aud glasul".

Evenimente fundraising

Fii alaturi de "Asociatia Lasa-ma sa-ti aud glasul" in Noul An! @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2024

 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit. @ Provocarea sportivă de acasă ~ 2021
Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greută
Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit. @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Fii Moș Crăciun pentru copiii cu autism! @ Mos Craciun Galantom ~ 2020

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

Fii Moș Crăciun pentru copiii cu autism! @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit. @ Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Vezi toate evenimentele6

Pagini fundraising

Strang fonduri pentru modernizarea si securizarea centrului din Albesti

Centrul din Albesti a trecut prin renovari si imbunatariri in 2023, fiind necesare investii mari din punct de vedere financiar. Anul acesta, ne luam t...

3.3333333333333% Complete
Luna aceasta, alerg pentru copiii cu autism!

Asociaţia "Lasă-mă să-ţi aud glasul" luptă pentru o cauză draga mie, oferind terapie pentru copiii cu autism, ce provin din familii modeste, sau medii...

27.2% Complete
Vreau cadouri care fac diferența!

În ultimii ani am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit să adoptăm...

15% Complete
Pedalez cu drag pentru copiii cu autism!

Prin terapie de la 2-3 ani și exercițiu constant, copii ce suferă de autism pot deveni adulți înalți funcționali, independenți. Atât că terapia costă,...

100% Complete
Vezi toate paginile6