Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

 

Florina Manea Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu alerg, tu donezi, copiii cu boli incurabile primesc șansa îngrjirii paliative !

 

 

Formula e simplă, iar fiecare protagonist are un rol tare important. Așadar, și TU ! Eu particip la OMV Bucharest HALF Marathon 2024, alerg în #TeamHOSPICE. Câștigul pentru mine e mai mult decât evident : mă implic activ, îmi păstrez sănătatea, parcurg km cu gândul la linia de finish. Și la cea din planul concret, trasată, dar și la una imaginară. O linie de finish care încheie o cursă a luptelor obositoare pentru copiii cu boli incurabile, dar și pentru părinții lor. Dincolo de această linie, pe ei îi așteaptă o nouă construcție menită să le aducă alinare în viață : spitalul pe care HOSPICE îl va ridica lângă București. Această construcție este pentru ei, pentru cei ce poartă pe umeri și în suflete griji, temeri mult prea mari și împovărătoare, șansa la un altfel de timp. Un timp de partea lor.

 

Am vorbit despre două categorii de protagoniști, iar acum o să povestesc puțin despre tine. Tu trebuie să fii CONSTRUCTORUL de SPERANȚĂ, să fii omul care înțelege că ajutorului nu îi poți adăuga grad de comparație, nu există ajutor mai mic, ajutor mai mare. Există Ajutor. Unul îmblânzitor de viitor. Unul de speranță generator.

 

De ce alerg în #TeamHOSPICE ? Pentru istoria din spate a fundației: 32 de ani, peste 45.000 de pacienți care și-au găsit alinarea și peste 100.000 de aparținători care n-au fost lăsați singuri cu durerea și neputința. Pentru istoria care devine girant pentru viitorul ce îl făuresc pas cu pas. Cu ajutorul nostru.

Alerg pentru cei peste 22.000 de copii care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar pentru ei te îndemn pe tine să donezi !

 

Tu faci o donație, eu alerg, HOSPICE ridică un spital. Spijină-mă ! Sprijină-i !

 

Împreună construim SPERANȚA!

 

Cu drag,

Florina Manea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Florina Manea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei