Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței

 

Tiberiu Trandafir Fundația HOSPICE Casa Speranței

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
13
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Alături de HOSPICE Casa Speranței, alerg pentru a oferi o șansă la o viață mai bună copiilor bolnavi incurabili.

Pe 12 mai, particip la OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON 2024 ca parte a Team HOSPICE. Kilometrii pe care îi voi alerga nu sunt doar pentru mine, ci și pentru cei 22.000 de copii din România care suferă de boli grave și nu au suficient sprijin din partea sistemului medical public.

HOSPICE Casa Speranței are o experiență de peste 30 de ani în îngrijirea paliativă. Ei știu cum să aline durerea și să ofere speranță copiilor aflați în suferință. Acum, construiesc un nou spital de îngrijire paliativă pediatrică lângă București, unde acești copii vor primi sprijinul de care au nevoie.

Și tu poți face parte din această misiune! Orice donație, oricât de mică ar fi, poate face o diferență enormă. Împreună, putem construi speranță pentru o viață mai bună pentru copiii bolnavi.

Fă o donație și alătură-te echipei HOSPICE!

Împreună, construim speranță!

 

Cu drag,

Tiberiu,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

1 Donații

Succes Tiberiu, sunt tare mandra de tine!!
29 Mar 2024
Tiberiu Trandafir : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței