Ajută copiii de la Casa Bună Sânpetru să se bucure de sport!

 

Silviu Teodor Popescu ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU

90.790790790791% Complete
907 RON
Sumă strânsă
999 RON
Target
7
Donații
7
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Pentru mulți copii din medii defavorizate, accesul la sport și mișcare este limitat din cauza lipsei echipamentului adecvat. La Casa Bună, ne dorim ca toți copiii să aibă șansa de a participa la activități sportive, indiferent de resursele financiare ale familiilor lor.

 

De aceea, lansăm acest proiect prin care dorim să strângem fonduri pentru a cumpăra un trening și o pereche de adidași pentru fiecare copil care vine la lecțiile noastre de sport.

 

Prin această campanie, ne dorim să:

 

* Oferim acces egal la sport pentru toți copiii: Niciun copil nu va mai fi exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.

* Promovăm un stil de viață activ și sănătos: Sportul contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a copiilor, oferindu-le o copilărie mai frumoasă și mai sănătoasă.

* Creștem stima de sine a copiilor: Participarea la activități sportive le va oferi copiilor sentimentul de apartenență și satisfacția de a-și depăși limitele.

 

Donând chiar și o sumă mică, poți contribui semnificativ la viața copiilor de la Casa Bună.

 

Împreună, le putem oferi șansa de a se bucura de beneficiile sportului și de a avea o copilărie mai activă și mai fericită!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul Filialei Casa Bună Sânpetru constă în organizarea, promovarea și susținerea programelor și inițiativelor în domenii precum educație, cultură, știință, sănătate, nutriție, sport și stare de bine, menite să contribuie la integrarea și incluziunea socială a copiilor, tinerilor și adulților din medii defavorizate din Sânpetru, Brașov.

Vrem să cumpărăm pentru fiecare copil care vine la lecții un trening si o pereche de adidași, să ne asigurăm că niciun copil nu este exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.

Mai mult decât o competiÈ›ie, Semimaraton Casa Buna Sânpetru are o misiune umanitară. Toate fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment vor fi direcÈ›ionate către educaÈ›ia copiilor din comunitatea noastră. Ne propunem să îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor suplimentar cu temele, să deschidem uÈ™i către educaÈ›ie pentru copiii care nu au avut È™ansa de a merge la È™coalÄ

 

7 Donații

Anonymous

150 RON
27 Apr 2024
Succes, Silviu! Să îÈ›i atingi obiectivul.
26 Apr 2024
26 Apr 2024

George Lazarescu

300 RON
Succes!
26 Apr 2024

Anonymous

30 RON
23 Feb 2024

Alexandru Gagea

150 RON
22 Feb 2024
22 Feb 2024
Silviu Teodor Popescu : ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU
Ajută copiii de la Casa Bună Sânpetru să se bucure de sport!