CONCERT DE CRACIUN

 

GABRIEL CENUSA Asociația Culturală Synavlia

3.5666666666667% Complete
535 RON
Sumă strânsă
15,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 Într-o atmosferă calda, de sărbătoare și alături de artiștii deosebiți si talentați care vor urca pe scena alături de noi în cele 90 de minute, vom încerca să aducem bucuria Nașterii Domnului in sufletele si inimile celor prezenți în sală. Cei 4 membri ai Grupului Vocal Synavlia vor prezența publicului câteva din cele mai îndrăgite colinde din repertoriul romanesc si international.

Donatiile primite vor acoperi cheltuielile necesare bunei desfasurari a evenimentului, respectiv: costurile inchirierii salii de spectacol, costurile inchirierii echipamentelor pentru sonorizare, lumini si video + personalul specializat, onorariile artistilor invitati.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Culturală Synavlia, este o organizatie non profit care are ca scop principal cultivarea si popularizarea artei muzicale corale în rândul comunității.

SUSŢIN PROIECTUL

CONCERT CRĂCIUN

Grupul Vocal Synavlia invita publicul la un extraordinar concert de colinde in încercarea de a-i rapi din agitația si goana dupa pregatiri si cadouri si a-i conduce prin frumoasele armonii, spre adevarata însemnătate a Sărbătorii.  

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

4 Donații

Anonymous

300 RON
Sunteti o incantare pentru suflet!
23 Dec 2023

Anonymous

50 RON
22 Dec 2023

Anonymous

155 RON
Felicitări !!!
22 Dec 2023

Anonymous

30 RON
21 Dec 2023
GABRIEL CENUSA : Asociația Culturală Synavlia
CONCERT DE CRACIUN