Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței

 

Oana Monica Nae Fundația HOSPICE Casa Speranței

71.6% Complete
358 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Între fugă și alergare e o diferență aproape estetică.

Prima e sufocată și îmbibată în grabă. Cealaltă e serenă și scăldată în parfumul asfaltului proaspăt pășit de cadența unor pași care n-au altă destinație decât un sine mai bun, mai luminos, mai conștient.

Prima e tributară necesității de a fi într-un anume timp și un anume spațiu. Cealaltă își e intrinsecă sieși.

Prima e o conduită. A doua, o necesitate.

Duminică voi alerga al patrulea meu maraton, în decurs de un an. Dacă aș spune că nu mi-e teamă, aș minți. Dacă aș spune că nu mă bucur, aș minți din nou. Maratonul e o cursă a minții. Și-apoi, o cursă a inimii. Și a unei înțelegeri de sine care transcede și necesitatea propriului confort, și nevoia de a demonstra ceva universului, și înțelepciunea unei coabitări pașnice cu propria persoană. Le transcede pe toate, pentru că e mai presus de toate. Maratonul e un status quo al atriilor și ventriculelor care ne poartă sângele prin cotloane neștiute nici măcar de noi înșine. Fără condici, fără justificări, fără laude, fără validări de vreun fel anume.

Anul acesta alerg pentru cei de la Hospice Casa Speranței. Și pentru construirea unui spital dedicat îngrijirii paliative pediatrice la Adunații Copăceni. Alergarea e o cursă solitară, însă un spital nu se poate construi altfel decât împreună.

Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor dona pentru acest proiect!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
Putem!
14 Oct 2023
Spor, succes si voie bună !
13 Oct 2023

Andrei Tuțu

158 RON
You go girl! :D/
13 Oct 2023
Oana Monica Nae : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței