Te aștept să ne distrăm și să ajutăm copiii din centre să se dezvolte!

 

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt voluntar Ajungem MARI de aproape 2 ani și pe lângă petrecut timpului cu copiii, mi-a plăcut că am reușit să fac evenimente de fundraising. Acum te invit să mă cunoști pe mine și pe colegii mei din Ajungem MARI Cluj la un Karaoke Night. Cu ocazia asta, te invit să faci și o donație ca cel puțin un copil din centrele de plasament să se dezvolte în anul școlar pe care l-a început.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Prin participare, veți ajuta copiii și tinerii talentati să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitara, robotica, fotbal, handbal etc. Cursurile îi ajută să prindă încredere în ei, să învețe să comunice, să iși facă prieteni noi și să fie mai fericiți și mai motivați. \ Cum funcționează? 1. Te înscrii completând formularul de Fundra

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
Felicitari
30 Sep 2023
Andrei Călin Scoarta : Ajungem Mari
Te aștept să ne distrăm și să ajutăm copiii din centre să se dezvolte!