Alerg la Nice by UTMB pentru Anisia și Tudor!

 

Alin Tcaciu TOTUL ESTE POSIBIL

100% Complete
2,215 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
15
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 29 septembrie iau startul unui nou ultramaraton montan: Nice Côte d'Azur by UTMB. Conceptul organizatorilor este o cursă care îi poartă pe alergători de la munte la mare, de la Masivul Mercantor, până la Riviera Franceză. Concursul are 4 probe în 2023, cu distanțele de: 20k,  50k, 100k, 100 mile. Eu am ales proba de 100k și voi alerga și pentru a susține o campanie umanitară.

 

Întrucât sunt pasionat de cauzele care ajută copiii, anul acesta am ales să susțin campania TOTUL PENTRU COPII. Prin intermediul acestei campanii, vom fi alături de Anisia și Tudor, 2 frați din jud. Covasna a căror mamă a murit în vara anului 2023, lăsând familia îndurerată și cu un dor nestins. Anisia și Tudor învață foarte bine și, deși ei ar fi putut să se gândească la orice fel de nevoi de acoperit, au dorit să aibă parte fiecare de câte un birou de școlar, unde să își poată face temele mai bine, așa cum îi ruga mereu mama lor...

 

***

 

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

DONEAZĂ!

card: pe această pagină

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (beneficiar: asociația TOTUL ESTE POSIBIL)

paypal.me/TOTULESTEPOSIBIL

revolut.me/totulesteposibil

https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBIL

cu mențiunea: Alin-Nice100

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org.

Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere / nume, aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=2277

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Contribuie și tu pentru a susține cauza celor 2 copii!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL PENTRU COPII

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim categoriile de persoane cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

Una dintre categoriile pe care le susținem sunt copiii. De aceea am inițiat proiectul TOTUL PENTRU COPII, prin care dorim să ajutăm cu rechizite, cărți, haine, încălțăminte, jocuri sau servicii educaționale (cursuri), servicii recreative, copiii care au nevoie de susținere.

În perioada 28 Septembrie – 1 Octombrie va avea loc a doua ediție a evenimentului Nice Côte d'Azur by UTMB. Cursa propune 4 distanțe diferite din care alergătorii pot alege: 20k, 40k, 100k și 100mile. Cursa îi poartă pe alergători de la munte la mare, de la Masivul Mercantor, până la Riviera Franceză.  

 

15 Donații

Andrada Debu

100 RON
04 Oct 2023
A dona nu este o datorie, este un privilegiu pe care il impartim cu ceilalti.
30 Sep 2023

MB

150 RON
Totul este posibil! Cel mai important e sa iti doresti cu adevarat!
29 Sep 2023
Bafta, Alin! Esti un model de determinare si grija fata de ceilalti!
29 Sep 2023

Anonymous

500 RON
29 Sep 2023
29 Sep 2023
75 RON
La multi ani si mult succes la maraton, Alin!
27 Sep 2023
25 Sep 2023
24 Sep 2023
Succes!
24 Sep 2023
50 RON
Spor la alergat, spor copiilor la teme.
19 Sep 2023

Andreea Ratiu

100 RON
16 Sep 2023
16 Sep 2023

Anonymous

210 RON
16 Sep 2023
16 Sep 2023
Alin Tcaciu : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg la Nice by UTMB pentru Anisia și Tudor!