Pasiune și misiune - dedicate copiilor din medii vulnerabile

 

Nicoleta Axinia EduActiv - Nevoi din lumea copiilor

2.0666666666667% Complete
62 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni și susținători ai faptelor bune, din perioada facultății sunt alături de diverse proiecte care susțin educația și sănătatea copiilor din mediile vulnerabile.

Anul acesta, pentru începerea anului școlar, sunt alături de cauza susținută de prietenii de la EduActiv care si-au propus să ofere ghiozdane gata echipate pentru peste 40 de copiii din mediile vulnerabile din împrejurimile Brașovului.

Pentru că pasiunile se îmbină cu munca bună, iar rezultatele cu adevărat importante sunt cele făcute din suflet, vă invit la o provocare pentru a-i sprijini pe micuții care au mai mare nevoie de noi.

Muntele ne inspiră mereu, el ne dă energia sursă care ne face să ne creștem încrederea în forțele proprii, așa că anul acesta Vârful Omu este motorul faptelor bune, pe care mi l-am fixat ca țintă, pentru copiii care au nevoie să crească.

Hai cu mine în drumeție și donează pentru ca unul din copiii EduActiv să beneficieze de un ghiozdan gata echipat de școală!

O lume mai bună începe cu un copil fericit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Oferim brațe deschise și sprijin însoțit de servicii de ajutorare specializate pentru copii, tineri și familiile acestora, proveniți din medii vulnerabile sau cu situații medicale speciale.

👣📚🎒 Începem școala împreună, alături de 40 de copii din împrejurimile Brașovului, pentru care a avea un ghiozdan nou și rechizitele potrivite, sunt în fiecare an dorințe greu de îndeplinit.

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

2 Donații

30 Aug 2023

Anonymous

32 RON
21 Aug 2023
Nicoleta Axinia : EduActiv - Nevoi din lumea copiilor
Pasiune și misiune - dedicate copiilor din medii vulnerabile