Mărțișor în ajutor pentru Luca și Claudiu!

 

Elena Claudia Mușat Asociația Bright Future for Every Child

17.5% Complete
175 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt o mamă singură și am doi copii cu autism. Acest gând mă urmărește ca o umbră: uneori este un gând bun, pentru că mă ambiționează să înving până și cele mai nebănuite situații. Alteori, însă, gândul mă apasă greu pe umeri și îmi dă multă incertitudine.

 

Din momentul în care am aflat diagnosticul lui Luca și al lui Claudiu, viața noastră s-a schimbat radical. Am învățat să prețuiesc altfel momentele în care cele mai mari bucurii sunt reacțiile normale ale copiilor mei atunci când le vorbesc, când se joacă împreună, când știu să ceară atunci când au nevoie de ceva.

 

Toate aceste succese se datorează dragostei și înțelegerii pe care o primesc de la cei care îi sprijină continuu în evoluția lor. Iar orele de terapie pe care le fac la Centrul pentru autism „Bright Future” stau la baza dezvoltării copiilor mei. Băieții învață în continuare să socializeze, să formuleze propoziții și să se descurce în interacțiunea cu ceilalți. Cu pași mici și cu un program constant de terapie specializată, sunt sigură că vom reuși să depășim toate aceste obstacole. 

 

Am apreciat dintotdeauna atențiile mici și pline de semnificație. Ori de câte ori primesc un mărțișor sau o floare, sunt bucuroasă mai cu seamă de intenția care se ascunde în aceste daruri.

 

Primăvara aceasta, aleg să-ți spun că cel mai frumos mărțișor va fi sprijinul tău pentru recuperarea lui Luca și a lui Claudiu. Noi îți suntem recunoscători pentru bunătate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună! Dăruiește copilărie cu ore gratuite de terapie! Dacă îți dorești ca în acest an să oferi un mărțișor special sau dacă nu ai găsit un cadou potrivit pentru 8 Martie, noi te ajutăm cu o idee drăguță. :) Îți propunem ca acel mărțișor sau acel buchet de flori pentru femeia iubit

 

2 Donații

Tatiana Hirtopeanu

75 RON
13 Mar 2023
Primavara frumoasa!
08 Mar 2023
Elena Claudia Mușat : Asociația Bright Future for Every Child
Mărțișor în ajutor pentru Luca și Claudiu!