Laura alearga pentru educatia copiilor din centrele de plasament

 

Laura Popovici Ajungem Mari

66% Complete
330 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hellooo oameni frumosi,

Avand in vedere faptul ca in lista mea de prieteni virtuali am doar oameni cunoscuti si avand in vedere ca suntem in preajma Sarbatorilor (desi cliché, dar macar acum sa daruim mai mult) doresc sa va motivez sa donati cat de putin pentru copiii care se afla in centrele de plasament.

Din pacate nu ei au ales asta. Acesti copii au mare, mare nevoie de afectiune si sa stie ca cineva este acolo pentru ei si se gandeste la ei, mai presus de orice altceva. Cu atat mai mult in perioada asta a anului.

Eu lucrez cu copiii de mai bine de 2 ani. Stiu cat de mult conteaza pentru ei sa vada ca cineva este acolo atunci cand au nevoie.

Avand in vedere ca aceste Sarbatori sunt despre oameni dragi, apropiati, familie, vin cu rugamintea sa donati cat de putin si pentru copilasi.
Fondurile vor fi distribuite catre oricare centru de plasament din Romania, acolo unde va fi nevoie mai mult.

Datorita voua, acesti copii vor avea acces la psihoterapie si vor ajunge MARI!

Va super, super multumesc pentru orice donatie! :)
Sa avem Sarbatori frumoase!

P.S. Dar din dar se face rai!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Simte adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom o și să le spui familiei și prie

 

3 Donații

Ana

150 RON
25 Dec 2022
Good luck. Good initiative!
15 Dec 2022

Anonymous

150 RON
Dar din dar se face rai. :)
14 Dec 2022
Laura Popovici : Ajungem Mari
Laura alearga pentru educatia copiilor din centrele de plasament