Sunt Moș Crăciun Galantom

 

Alina Florina Petre Asociația Schimbă Viața Unui Copil

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc cadourile de Crăciun copiilor cu afecțiuni neuromotorii înscriși în Asociația SVUC.

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în anul 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic Multidisciplinar în apropiere de București (terapii: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice).

În acest moment,  în Asociația SVUC sunt înscriși 15 copilași cu afecțiuni neuromotorii (din București, Iași, Constanța, Râmnicu Vâlcea, Slobozia, Galați), precum și o familie cu 4 copii aflată într-o situație dificilă, cărora Asociația le acordă sprijin. (puteți citi poveștile SVUC pe site-ul Asociației: https://svuc.ro/)

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, să donați banii către copiii cu afecțiuni neuromotorii.

Împreună suntem mai buni! #ÎmpreunăSchimbămViațaUnuiCopil #ÎmpreunăPutemDăruiZâmbete

 

Vă mulțumesc celor care ați donat din puținul vostru, pentru a aduce un zâmbet pe fața unor copilași aflați în nevoie. 

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ocaziile speciale din viața voastră, în beneficiul Asociației Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

2 Donații

Felicitari pentru implicare!
27 Dec 2022

Monica

50 RON
27 Dec 2022
Alina Florina Petre : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Sunt Moș Crăciun Galantom