Dăruiesc Crăciunul meu copiilor speciali

 

Janetta Toanca ASOCIATIA PENTRU AUTISM SI BOLI RARE

25% Complete
500 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc cadourile de Crăciun unei cauze dragi mie.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Eu iubesc mulți copilași, se pare că am mult spațiu disponibil pentru a oferi și a primi iubire.

Datorită nepotului meu Theodor am învățat multe lucruri despre cum trebuie sa iubesti un copil cu probleme speciale, despre toleranță și acceptare.

Copiii cu autism și alte tulburări sunt cu adevărat speciali! Multi dintre ei sunt nonverbali. Am învățat datorită lor că nu avem nevoie de cuvinte pentru a ne exprima iubirea și ceea ce dorim în relațiile cu ceilalți. Sinceritatea cu care îl privește și iubește un copil special pe adultul din fața sa este de neprețuit!

Nu știi niciodată ce luptă nevăzută duce cineva sau cu ce se confruntă în prezent, dar un simplu zâmbet sau un mic act de bunătate îi poate schimba ziua, săptămâna, luna sau chiar anul. Ai atâta putere să faci lumea un loc mai bun, și e la fel de simplu ca și cum ai arăta cea mai mică expresie a iubirii. Cred în folosirea darurilor și talentelor tale pentru a face ceva mai mare decât tine, motiv pentru care sunt încântata să-mi arăt sprijinul pentru copiii cu autism.

Dăruiesc Crăciunul meu acestor copii. Asociația pentru Autism și Boli Rare va folosi fondurile pentru a le oferi jucării speciale, adaptate nevoilor lor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Îți mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația pentru Autism și Boli rare urmărește să sustină și să dea voce realităților persoanelor și familiilor afectate de autism si boli rare, să educe opinia publică și autoritățile despre aceste dizabilități și despre modul în care acestea necesită servicii speciale.

Crăciunul cu stimulii lui, sunete, vizite, lumini poate fi o sursă de stres pentru copiii autiști și familiile lor. Ajutați-ne să aducem un pic de bine în viețile lor dăruindu-le cadouri speciale, adaptate nevoilor lor!

Copiii diagnosticați cu autism nu se pot bucura de sărbători așa cum o fac copiii tipici iar aglomerația și sunetul excesiv, schimbarea rutinei zilnice pot fi o sursă de stres pentru ei. De asemenea, copiii cu autism nu răspund la fel la stimuli reprezentați de jucării. Sunt jucării de stimulare senzorială, de detensionare care sunt mai degrabă recomandate copiilor cu autism.   Ajut

 

3 Donații

Craciun fericit !
24 Dec 2023

Anonymous

150 RON
18 Dec 2022
15 Dec 2022
Janetta Toanca : ASOCIATIA PENTRU AUTISM SI BOLI RARE
Dăruiesc Crăciunul meu copiilor speciali