Hai sa ii inconjuram pe copii cu dragostea noastra!

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am lucrat cu copiii aproape toata viata mea si iubesc sa ii vad razand si sa ii invat lucruri noi.

Stiu sa pictez, sa desenez, sa cos si aproape toate activitatile care tin de arts and crafts sau lucru manual. Sunt pedagog si absolventa de Psihologie.

Am lucrat la o fundatie 5 ani ca pedagog social. Am plecat de acolo si acum imi dau licenta in Psihologie. Imi place sa merg cu copiii in excursii si tabere. Am mai mers cu ei in excursii, tabere, concerte, teatre, spectacole diverse.

Doneaza si tu pentru fericirea copiii din centrele de plasament, pentru a se bucura de iesiri si excursii.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom cei pasionați de sport au inceput să își puna pasiunea lor în slujba binelui si sa stranga fonduri la concursuri sportive. Acum poti sa iti daruiesti pasiunea sau talentul oricare ar fi acestea (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pe

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Diana Gabriela Descultu : Ajungem Mari
Hai sa ii inconjuram pe copii cu dragostea noastra!