Când vrem, PUTEM!

 

Irina FILIP Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania

23.157894736842% Complete
440 RON
Sumă strânsă
1,900 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Provocarea este să dăruiesc din expertiza mea. Cu mare drag am acceptat-o și ne vom întâlni în Live-ul ”Job searching”, din 27 Iulie, ora 18.30, pe pagina de Facebook Casa ADRA.

Când sunt în situația de a alege să fac ceva, îmi place ca mai întâi să găsesc sensul. Și m-am întrebat: de ce aș promova un centru pentru mame și copii, victime ale abuzului în familie? Dincolo de faptul că sunt mamă, sunt femeie, dar mai presus de toate sunt OM.

Iubesc să am libertate de decizie, de a alege de la lucruri simple, gen ce mănânc sau cu ce mă îmbrac, până la locul în care lucrez și mă dezvolt, cum îmi educ copiii, ce pot aduce mai bun și frumos în relația de cuplu. 

Ma simt valorizată când știu că acolo unde mă aflu (la job sau acasă), îmi pot spune părerea și chiar contează. Ție îți place acest lucru? Fie că ești bărbat sau femeie, vrei să știi că ești la locul potrivit?

Unele femei, mame învață la Casa ADRA despre aceste normalități: că au valoare, ca ceea ce spun merită a fi ascultat, că este inuman ca altcineva să decidă atât ce mănâncă, cât și cu cine să vorbească sau cât timp. Unele mame nu știu că există servicii gratuite pe care le pot primi. Și rămân acasă, în timp ce societatea le blamează că nu pleacă. Unde? Cu ce?

Eu știu că puterea lui ÎMPREUNĂ nu are limite. Împreună, putem ajuta ca ochii lor să privească și înainte, nu doar vârful picioarelor.

Sunt OM, sunt femeie, mamă. Sunt mândră de fiecare rol ce îl îndeplinesc. Iar tu, cel ce citești, nu întâmplător ai ajuns aici. Nu vom schimba oceanul violenței, dar fiecare viață contează. Dacă ai fi fost tu cel care aveai nevoie de ajutor?

Hai să facem un cerc al binelui!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990, ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie și oferă sprijin în mod necondiţionat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor.

Casa ADRA este Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie. Acest proiect ADRA România a plecat de la nevoia identificată la o doamnă aflată într-un alt proiect al asociației.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

4 Donații

Anonymous

10 RON
27 Jul 2022
100 RON
18 Jul 2022
16 Jul 2022

Anonymous

300 RON
Pentru ca acest ajutor este atat de necesar. Pentru mamele si copiii care au nevoie de atata sustinere sa iasa din situatii abuzive si sa o ia de la capat, sa mearga inainte..
16 Jul 2022
Irina FILIP : Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania
Când vrem, PUTEM!