Îmi donez cadoul de Paște

 

Oana Mindrut Asociatia Natura Vie

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu doar fac cadouri, rareori primesc. De cerut cer doar pt altii si niciodata pt mine. 

Tocmai am dotat de curand alte 6 scoli cu spatii de invatare in aer liber. Avem pana acum 28 de scoli din tara dotate dar avem si o lista de asteptare cam tot atat de lunga. Costul pentru 2 spatii de invatare in aer liber pt o scoala este de 7000 de lei. 

Eu am hotărât să îmi dăruiesc cadourile de la Iepuraș acestui proiect drag mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii pentru a mai putea dota o scoala.

Împreună suntem mai buni! Hai sa facem fericiti niste copii si niste profesori cu har care fac educatie outdoor.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ocaziile speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

In cadrul misiunii sociale ne propunem sustinerea educatiei ecologice si a educatiei in natura si a proiectelor de infrastructura verde in scoli (amenajari spatii verzi in curti si in salile de clasa, acoperisuri verzi) pentru protejarea sustenabila a mediului inconjurator.

 „Scoala in natura” e un proiect inovator prin care amenajam spatii de invatare outdoor pt a creste numarul de activitati de educatie outdoor si nivelul de wellbeing al profesorilor si al elevilor pe durata scolii. 

 

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al sărbătorilor pascale: TRIUMFUL BINELUI, AL GENEROZITĂȚII ASUPRA RĂULUI. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Oana Mindrut : Asociatia Natura Vie
Îmi donez cadoul de Paște