Donează 30 de lei pentru un semn de carte original

 

Andreea Sava Fundația Rafael

12.5% Complete
250 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
6
Donații

“Donează pentru semnul meu de carte “

Și tu citești mult? Ai uitat pagina la care ai rămas? Nu vei uita semnul de carte!

Copiii și adulții cu dizabilități au nevoie de atenție, afectivitate,  înțelegere, iar enumerarea mea poate continua. Însă, cel mai important cred că este sprijinul nostru, sub orice formă.

În prezent, beneficiarii Fundației Rafael sunt acasă și beneficiază de asistență online. Mă bucur să văd cum reușesc alături de părinții lor să creeze, să decupeze, să coloreze, ca într-un final, realizarea unui semn de carte să fie ceva aparte! Adaptarea activităților nu este deloc ușoară, iar pentru a putea continua desfășurarea acestora, este nevoie de materiale educaționale, atât pentru a avea ocupație acasă, cât și la Centrele de Zi din cadrul fundației.

Ei bine, susțin acest proiect și te invit să cunoști persoanele speciale și să vezi cât de frumos meșteresc zilnic semne de carte.

Tu pe care îl alegi?

Donează doar 30 de lei pentru semnul de carte original, creat doar pentru tine!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Donează pentru semnul meu de carte!

Copiii sunt creativi, iar cu sprijinul părinților în realizarea diferitelor activități, sunt încurajați și apreciați.  La programul de terapie ocupațională, la care participă copiii cu dizabilități în cadrul fundației, aceștia colorează, decupează și lipesc, creând minunate felicitări, cu diverse mesaje și nu numai.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

6 Donații

28 Apr 2020
31 Mar 2020

Ruxandra Oprica

100 RON
28 Mar 2020

Anonymous

30 RON
Suntem increzatori ca totul va fi bine !
27 Mar 2020

Anonymous

30 RON
Multa sanatate tuturor! Doamne ajuta!
23 Mar 2020

Anonymous

30 RON
23 Mar 2020