Autism Voice

Autism Voice

Virtual Networking and wine tasting night

Dată: 31 December 2020
Te-ai săturat să stai acasă căutând un motiv pentru un pahar de vin? Te-ai săturat să nu poți ieși la o socializare pentru a cunoaște oameni
[ Show more ]

1

Galantomi:

4

Donații:

550 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Te-ai săturat să stai acasă căutând un motiv pentru un pahar de vin? Te-ai săturat să nu poți ieși la o socializare pentru a cunoaște oameni noi sau a vorbi cu prieteni vechi? Nu-i nimic.

Invităm toți cunoscătorii de vin și nu numai să participe la un eveniment aparte #insigurantaacasa, in data de 13 mai, pentru petrecerea unui timp excelent de conectare si incursiune in arta somelierilor. Evenimentul, organizat de Dynamic Business Connections, in colaborare cu Domeniul Bogdan si Autism Voice, se adresează oamenilor ce doresc să-și dezvolte atât cunoștințele despre vinuri, cât și să facă cunoștință cu antreprenori, manageri sau oameni de bine, la un pahar virtual, si sa faca o fapta buna!

In cadrul evenimentului vom învăța despre:

- Cum combini mancarea cu vinul?

- Cum sa te bucuri de vinul tau preferat?

- Cum sa gusti si sa mirosi un vin ca sa iti dai seama daca e bun?

Vinurile prezentate in exclusivitate sunt Domeniul Bogdan Organic Cuvee Christian, Domeniul Bogdan Cuvee Experience Alb, Domeniul Bogdan Cuvee Experience Rose, Domeniul Bogdan Primordial Chardonnay, Domeniul Bogdan Cuvee Experience Rosu.

Acestea trebuie comandate in avans pentru eveniment de pe magazinul on-line https://domeniulbogdan.ro/magazin/.

Recomandarea noastra este sa nu deschideti vinurile pana in seara evenimentului.

Povestea Domeniului Bogdan a început în 2011, când au plantat podgorii în Dobrogea, în Murfatlar D.O.C., în apropierea satului Peștera, o zonă cu cea mai lungă tradiție în viticultură și vinificare în Spațiul Carpato-Danubiano-Pontic. Viziunea lor pe termen lung este de a integra agricultura biodinamică durabilă și cele mai noi tehnologii de producție de vin, pentru a atinge obiectivul de producție de vinuri excepționale.

Somelierii serii vor fi Daniel Costache si Vlad Burugă.

Daniel Costache este pe scena vinului de aproape 7 ani. Crede cu tărie în valoarea vinurilor bio, organice, și este cunoscut ca un foarte carismatic și distractiv prezentator la evenimentele sale viticole.
Vlad Burugă, somelier de mai bine de 8 ani, campion național în 2015, a absolvit Facultatea de Biotehnologie și deține un Master în vinificație de la USAMV București.

Astfel, suntem încântați să vă invităm la primul nostru eveniment de networking cu vin - o seară relaxantă, dar inspirată, cu un show, degustare de vinuri și fapte bune.

Înregistrarea se poate face aici: https://bit.ly/3bXMXZI

După eveniment, participanții vor putea rămâne în continuare pentru a se cunoaște mai bine.

Evenimentul este organizat în beneficiul Asociației Autism Voice. Toți participanții la eveniment vor putea dona către proiectul Autism Voice Line, serviciul de utilitate publică dezvoltat de Autism Voice dezvoltat pentru familii cu copii cu autism izolați la domiciliu din cauza COVID-19.

Orice participant poate dona individual către cauză aici.